Welkom bij PRO FESTI!

PRO FESTI, een bedrijf met meer dan 21 jaar ervaring is opgericht in 1991 door de heer Roy Ramnewash, het is een organisatiebureau waarin stadsbelevenissen en culturele activiteiten gecombineerd worden door het aanbieden van verschillende publiek- en/of klantgerichte evenementen.

PRO FESTI biedt, door middel van een brede en creatieve visie, een professionele kijk op het organiseren van evenementen. Kortom, een modern bureau met kennis van zaken en taken! PRO FESTI bedenkt, ontwikkelt, programmeert en produceert. Daarmee biedt ons bedrijf totaalpakketten op het gebied van Events/Festivals of bedrijffeesten. Daarnaast worden er op projectbasis verscheidene sportieve en culturele evenementen en projecten opgestart en uitgevoerd.

Ons bureau heeft een groot netwerk, waardoor wij makkelijk deelnemers zoals cateraars/standhouders, muziekgroepen/artiesten e.a. kunnen benaderen.

Ons bureau heeft al aan vele producties meegewerkt, waaronder het Dunya Festival, Wantijpop, Rainbowpark, Bevrijdingsfestival, en nog vele andere.

 

Event