Diensten van ons evenementenbureau

Producties

PRO FESTI Events heeft veel ervaring in de productie van kleine en grote festivals. Ons bedrijf heeft een omvangrijk netwerk van leveranciers, specialisten, technici en crew die tijdens het festival een taak vervullen.

Bij een buitenfestival komt een hoop bij kijken. Dat begint bijvoorbeeld al bij het vinden van een locatie en het regelen van vergunningen. Hoe organiseer je de techniek en horeca? Wie kiezen we als leverancier? Met een goede voorbereiding zie je niets over het hoofd. Tijdens het festival moet iedereen zijn/haar taak goed kunnen en uitvoeren.

Het podium is de plek waar iedereen tijdens een optreden naar kijkt; en zo hoort het ook. Wij letten echter vooral op alles wat daaromheen gebeurt, is de publiekscatering goed geregeld? Is de veiligheid gegarandeerd van uw publiek, crew en artiesten? Functioneert de techniek zoals het hoort en doet iedereen wat er van hem/haar verwacht wordt.

Van electravoorziening tot vergunning, een podium of een tent, opbouw, afbouw wij zorgen ervoor…

Voor bedrijven

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren?
Wij zijn als allround evenementenbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen én uitvoeren van opvallende en bijzondere feest concepten. Het organiseren van uw bedrijfsfeest, bijeenkomst, jubileum, personeelsfeest, beurs of congres wordt met onze hulp en frisse kijk op zaken zo een stuk makkelijker.

Neem daarom direct contact op met PRO FESTI voor het organiseren van uw bedrijfsfeest.
Wij kunnen het hele traject, van idee tot uitvoering voor u regelen.

Catering

Ons bedrijf verzorgt ook de catering bij feesten en partijen. Te denken valt aan een schotel met diverse hapjes, warme maaltijden, verschillende lekkernijen. U kunt voor alle soorten wereldse gerechten bij ons terecht. Uiteraard zorgen wij dat alles tot in de puntjes is voorbereid.


Partners / opdrachtgevers

* DUCOS Productions
* JMR Produkties
* Stichting PopProjecten
* National Network
* Martbazar
* DOEN Evenementen
* Ron Koebrugge Catering Services BV
* Festival Mundial
* Stichting Milan
* Global Music Festival
* Live in Europe

partners